Unity

UNITY LOGGA 6 dance collective

 

UNITY (unity dance collective) är ett danskollektiv som startades 2016 av Moa Åsén och Agnes Thorell. Det är en grupp professionella dansare som tillsammans driver veckoträning, formar och skapar jobbmöjligheter inom dans & event branschen.

 

”Vi har båda önskat en plattform för utbildade dansare att mötas och jobba från efter sin utbildning. En plats att fortsätta träna på en avancerad nivå till ett förmånligt pris och samtidigt bygga upp ett danscommunity där vi supportar varandra individuellt, som grupp och samtidigt har kul. Den tanken inspirerar oss och motiverar oss att växa.” 

 

Träningen sker på rullande schema 2-3ggr/vecka a 2h per klass. De undervisas av medlemmarna själva och eftersom vi har olika dansinriktningar ges vi kontinuerligt en bredd i vår träning. Vår egen undervisning varvas med lektioner av etablerade gästdansare/pedagoger/koreografer med lång gedigen erfarenhet i sin genre.

 

Unity Open Practice

Välkomna att träna med oss på våra öppna drop-in klasser, avancerad nivå, med gästlärare (oberoende unitymedlemskap). 

Följ vår GILLA-sida på Facebook för senaste nyhets-uppdateringarna om vem som håller klassen : UNITY feat. OPEN practice .

125kr per klass, betalas på plats via swish.

 

Unity är en verksamhet under Danscenter Fryshuset och finns i lokaler på Fryshuset, Mårtendalsgatan 6.

 

Är du intresserad av att bli medlem i UNITY dance collective? Kontakta oss på unity.kontakt@gmail.com så berättar vi mer. 

 

WORKSHOPS, MÖHIPPOR, GIG, FÖRETAGSEVENT :

Välkommen att kontakta oss på unity.kontakt@gmail.com

 

Följ vårt arbete på –

Youtube: vår kanal – klicka här!

Instagram : unitydancesthlm

Facebook : unitydancecollective & UNITY feat. OPEN practice